Inapoi la prima pagina...Cum ne puteti contacta...Despre noi...

 Service Mobil Pentru Roti
 
 
 

Localizare: Bd.Independentei, 64, DN1, Busteni la intrarea in Busteni dinspre Poiana Tapului.
In multe domenii, dar in special in domeniul transporturilor, principiul conform caruia "FARA ROTI NU POTI" nu poate fi eludat. Facandu-si o profesiune de credinta din servirea cat mai prompta si superior calitativ a clientilor, Venit SRL a facut inca un important pas de avangarda prin creearea unui SERVICE COMPLET. S-a plecat de la ideea infiintarii unui Service de Roti

In acelas timp acesta trebuie sa asigure intreaga gama de operatiuni necesare indiferent de tipul sau dimensiunea rotii.

Astfel, avand ca baza de plecare un containerpe roti, s-a trecut la identificarea diverselor functiuni ce trebuiesc asigurate si a mijloacelor pentru asigurarea acestora. Pentru asigurarea autonomiei totale atelierul a fost prevazut cu un generator trifazic care asigura necesarul energetic si un compresor cu randament superior. In cazul in care pe amplasamentul atelierului mobil se afla surse de curent si aer comprimat, racordarea la acestea se poate face cu ajutorul cablurilor si a furtunurilor existente pentru acest scop.

Atelierul a fost prevazut cu 2 masini de dejantat acoperind intreaga gama de tipo dimensiuni si o masina de echilibrat. Deasemeni atelierul  a fost prevazut cu intreaga gama de materiale si utilaje pentru executarea oricarei operatiuni de reparare anvelope si camere. Deasemeni la anvelope de camioane se pot adanci profilul. Atat promptitudinea raspunsului la apeluri , calitatea superioara a utilajelor instalate cat si profesionalismul si competenta personalului vor aduce cu sine recunoasterea de catre clientela noastra fidela a utilitatii acestui nou serviciu oferit.

 

 
 
7
 
 
 
 
     


Service Auto : Atelier Mobil - Reparatii Anvelope - Echilibrari - Servicii de intretinere - Tractari - Sport - Colaboratori
Vila "Venit" : Locatie - Despre Vila Venit - Trasee si Excursii - Rezervare
© VENIT S.R.L.
Site realizat de Mihai Serban